Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Een creatieve visie op gezondheid. 

Auteur: Dr. C. Norman Shealy & Caroline M. Myss

Oorspronkelijke titel: The Creation of Health

Jaar: 1990

Druk: niet vermeld.

ISBN: 9020252348 / 9789020252347

Taal: Nederlands

200 pagina's

Uitgeverij: Ankh-Hermes

Hardcover, tweedehands, In redelijke staat.


Achterflaptekst:

Dit is het eerste van twee boeken over het proces van ziekte en gezondheid, de elementen die daarbij een rol spelen en de integratie van andere disciplines in de geneeskunde. Volgens de traditionele benadering wordt ziekte vaak veroorzaakt door factoren van buitenaf. De holistische visie stelt dat lichamelijke ziekten een psychische, emotionele of spirituele oorzaak of achtergrond hebben. Onze gedachten, emoties en levensinstelling zijn energietoestanden die van invloed zijn op de kwaliteit van onze gezondheid. De ‘patiënt’ of zieke is geen machteloos slachtoffer, maar een actief deelnemer aan het genezingsproces. Inzicht in de werking van het menselijk energiesysteem leert ons hoe we het proces van ziekte en gezondheid zelf creatief kunnen beïnvloeden.

Norman Shealy (neurochirurg) en Caroline Myss (helderziende therapeut) combineren in hun werk zowel de medische als de intuïtieve benadering. In hun nieuwe model van de gezondheidszorg worden de reguliere geneeskunde en de helderziende visie tot één benadering geïntegreerd, waarbij aan beide even veel recht wordt gedaan. Zij presenteren concrete feiten, beschrijven het holistisch perspectief en de kritiek die daarop mogelijk is, belichten de rol van de chakra’s en besteden ruime aandacht aan het ontstaan en wezen van ziekte. Dit boek levert een waardevolle bijdrage aan het denken over een volwaardiger geneeskunde en gezondheidszorg. Het gebeurt niet zo vaak dat een arts en een helderziende met diepgaande wederzijdse waardering samen kunnen werken. In dat opzicht is dit boek en ook hun werk historisch. In de komende eeuw zal de helderziende een gewaardeerde plaats in de geneeskunde innemen. Dit boek is een eerste belangrijke stap in die richting.Zoekwoorden: geneeswijzen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, paranormaal, alternatieve geneeswijze. energie

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Intuïtieve Diagnose in de Geneeskunde

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €8,50


Gerelateerde producten

Leven met de Seizoenen: Lente

Leven met de Seizoenen: Lente

'Lente' is een boekje uit een serie van vier praktische en inspirerende lifestyle seizoensboeken, di..

€4,00

The Herbal Lexicon in 10 Languages

The Herbal Lexicon in 10 Languages

This book’s aim is to help the herbal traveller, from students to professional biologists in the fie..

€27,50

Oma's Gezondheidstips

Oma's Gezondheidstips

Honderden adviezen voor de bestrijding van ziektes en kwalen. De mens heeft altijd geprobeerd ongema..

€6,50

Geneeskruiden

Geneeskruiden

Deze uitgave beschrijft 7 bomen en struiken en 64 kruiden. Op de linkerbladzijde de tekst met Nederl..

€9,50

Tags: Boek, Alternatieve Geneeswijze