Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Oefeningen voor een gezond leven.

Auteur: Shirley O'Donoghue

Jaar: 200

Druk: niet vermeld

ISBN: 9057647745 / 9799057647741

Taal: Nederlands

128 pagina's

Uitgeverij: Librero

Paperback, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

Kristaltherapie is een fascinerende handleiding over kristallen. Ontdek hun helende eigenschappen en leer hoe u met de verschillende stenen uw natuurlijke balans herstelt, uw gezondheid verbetert en uw doelen bereikt. Kristallen worden al generaties lang gebruikt door allerlei culturen over de hele wereld: van de oude Oosterse beschavingen tot de Amerikaanse Indianen. Tegenwoordig gebruiken therapeuten de stenen om contact te leggen met de subtiele energiestelsels in ons lichaam, onbalans op te heffen en onze gedachten en gevoelens te versterken. De ervaren kristaltherapeut Shirley O'Donoghue legt uit hoe u effectief met kristallen kunt werken. Ze beschrijft onder andere hoe u de meest effectieve stenen selecteert, hoe u ze kunt bewaren en waarom ze zo krachtig zijn, maar ook hoe u kristalleggingen en essences maakt en visualisaties toepast.

Recensie:

In vijf hoofdstukken worden van een stuk of acht soorten kristallen alle eigenschappen en therapeutische toepassingen toegelicht op een heldere, eenvoudige en doeltreffende manier. De simpele beschrijvingen worden afgewisseld met foto's in kleur: ter illustratie van de tekst of als sfeerbeelden. Bij elk hoofdstuk zijn citaten van wijzen opgenomen met vermelding van de tijd waarin deze mensen leefden. De tekstpagina's hebben verschillende kleuren. De keuze om van maar enkele kristallen alle basisinformatie te geven, is een goede geweest: dat maakt het geheel overzichtelijk. Bij de oefeningen en adviezen worden hier en daar wel alternatieven en andere kristallen genoemd. Dit boekje is kan een goede basis vormen om daarna van meer kristallen informatie te zoeken.Zoekwoorden: boek, kopen, bestellen, kristallen, edelstenen, genezen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Kristaltherapie

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 2
  • €5,00


Gerelateerde producten

The Doctors Book of Home Remedies

The Doctors Book of Home Remedies

Thousands of tips and techniques anyone can use to heal everyday health problems. Home remedies from..

€12,50

Chakra Armband Ronde Kralen

Chakra Armband Ronde Kralen

Mooi armbandje van 7 soorten edelsteen kralen, die de 7 chakra's symboliseren. Aangezien het een nat..

€7,50

Crystal Wisdom for Health

Crystal Wisdom for Health

Discover how to bring personal growth and Health into your life through the oracle of the crystals. ..

€13,50

Bescherming Stenenset

Bescherming Stenenset

Bescherming stenenset, bestaande uit een getrommelde zwarte obsidiaan, zwarte toermalijn, hematiet, ..

€14,50

Tags: Boek, Stenen