Levering

Houd rekening met de drukte rond de feestdagen! Bij ons kan er soms een dag vertraging optreden door de drukte, en bij PostNL moet je ook rekening houden met mogelijk 1-2 werkdagen vertraging door de drukte. Bestel dus op tijd!


We verzenden binnen Nederland de pakketten via PostNL: brievenbuspakketten €3,70 en gewone pakketten €5,50. Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden! 

Voor verzendingen naar België rekenen we €7,50. Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden!

Voor overige bestemmingen rekenen we €12,50 onder voorbehoud, omdat het afhankelijk van het land ook duurder uit kan vallen. Mocht het goedkoper zijn, storten we het verschil terug.


Ik doe mijn best alle bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden, dus dan heb je het na uiterlijk 3 werkdagen in huis.

De op maat gemaakte producten kunnen langer duren, aangezien deze nog gemaakt moeten worden. Mijn streven is om deze binnen 5-10 werkdagen te verzenden.


Je mag de bestelling natuurlijk ook (op afspraak) zelf komen halen bij ons op de Hazelaarweg 52 te Hengelo, of op een van de festivals waar we staan met de kraam (zie agenda), dan betaal je geen verzendkosten!