Levering

We verzenden binnen Nederland de pakketten via PostNL: brievenbuspakketten €3,90 en gewone pakketten €5,70. Bestellingen van meer dan €50,- worden gratis verzonden! 

Voor verzendingen naar België rekenen we €7,95. Bestellingen van meer dan €100,- worden gratis verzonden!

Voor overige bestemmingen rekenen we €13,- onder voorbehoud, omdat het afhankelijk van het land ook duurder uit kan vallen. Mocht het goedkoper zijn, storten we het verschil terug.


Ik doe mijn best alle bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden, dus dan heb je het na uiterlijk 3 werkdagen in huis. *Wegens de aanhoudende corona-drukte bij de post kan ik de levertijd momenteel niet garanderen. Er treden nog regelmatig vertragingen op.*

De op maat gemaakte producten kunnen langer duren, aangezien deze nog gemaakt moeten worden. Mijn streven is om deze binnen 5-10 werkdagen te verzenden.


Je mag de bestelling natuurlijk ook (op afspraak) zelf komen halen bij ons op de Hazelaarweg 52 te Hengelo, of op een van de festivals waar we staan met de kraam (zie agenda), dan betaal je geen verzendkosten!


Belangrijke voetnoot voor zendingen naar België en Duitsland:

Voor België en Duitsland is het bij wet verplicht dat de naam van de ontvanger en/of de bedrijfsnaam op het pakket exact overeenkomen met de namen die geregistreerd zijn op het betreffende adres. Komen deze namen niet overeen, bijvoorbeeld doordat je niet de bedrijfsnaam hebt vermeld, dan worden de brownies door de post geretourneerd. Wees er dus zeker van dat jouw adressering overeenkomt met het naambordje bij de deur. De kosten vooropnieuw verzenden na retour om deze reden is voor eigen rekening.