Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Levering

We verzenden binnen Nederland de pakketten via PostNL: brievenbuspakketten €4,- en gewone pakketten €6,30 Bestellingen van meer dan €75,- worden gratis verzonden! 

Voor verzendingen naar België rekenen we €8,50. Bestellingen van meer dan €125,- worden gratis verzonden!

Voor overige bestemmingen rekenen we €15,- onder voorbehoud, omdat het afhankelijk van het land ook duurder uit kan vallen. Dan nemen we contact met je op voor bijbetaling. Mocht het goedkoper zijn, storten we het verschil terug.


Ik doe mijn best alle bestellingen binnen 2 werkdagen te verzenden, dus dan heb je het (als alles goed gaat bij de post) uiterlijk 3 werkdagen in huis. Op maandag zijn we gesloten, dus worden er geen bestellingen verzonden.

De op maat gemaakte producten kunnen langer duren, aangezien deze nog gemaakt moeten worden. Mijn streven is om deze binnen 5-10 werkdagen te verzenden.


Zelf afhalen in de winkel is natuurlijk gratis, snel en leuk, want daar kun je ook lekker neuzen tussen heel veel leuke spullen die nog niet online te vinden zijn!


Let op: Bij brievenbuspakketjes is de track & trace slechts een indicatie, aangezien postbezorgers geen scanapparaat hebben. De status wordt naar 'bezorgd' gezet zodra het pakje het sorteercentrum verlaat. als het niet op de aangegeven tijd arriveert, wordt het waarschijnlijk in de komende dagen alsnog bezorgd. 


Belangrijke voetnoot voor zendingen naar België en Duitsland:

Voor België en Duitsland is het bij wet verplicht dat de naam van de ontvanger en/of de bedrijfsnaam op het pakket exact overeenkomen met de namen die geregistreerd zijn op het betreffende adres. Komen deze namen niet overeen, bijvoorbeeld doordat je niet de bedrijfsnaam hebt vermeld, dan worden de brownies door de post geretourneerd. Wees er dus zeker van dat jouw adressering overeenkomt met het naambordje bij de deur. De kosten vooropnieuw verzenden na retour om deze reden is voor eigen rekening.