Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Auteur: Heleen Schreurs van Heleens Kunst en Vliegwerk

Jaar: Z.D.

ISBN:  -

Taal: Nederlands

28 kaarten + gebruiksaanwijzing

Uitgeverij: Eigen beheer

Nieuw in folie.


Samenvatting:

Maankaarten zijn bewustwordingskaarten; ze laten je nadenken over het alledaagse, geven inspiratie en gespreksstof over de aangeboorde thema's en de daarbij behorende illustraties. De opdrachten zijn een verdieping van het thema, laten je soms wat stoeien met het thema en soms geven ze meer inzicht. Ze geven in ieder geval iets om te “doen” en uit te proberen, op een creatieve manier. 

Als gebruiker heb je alle vrijheid om de kaarten in te zetten zoals je zelf wilt. Je kunt ze alleen gebruiken of in een groep. Op volgorde of juist niet. Laat de opdrachten voor wat ze zijn, kies in een groep één opdracht per keer of ieder zijn eigen opdracht. 

Het kaartspel verschaft de mogelijkheid om één maancyclus lang (28 dagen en een beetje; hieraan ontleent het spel zijn naam) iedere dag één kaart te trekken. Of je ze ook op die manier speelt, is natuurlijk geheel aan jezelf. Het zijn 28 kaarten en een joker (de nul-kaart). 

De kaarten bestaan uit een illustratie vol met symboliek uit verschillende culturen, deels ook geleend van de tarot en ontsproten aan het brein van de tekenares, en uit een titel. 

De opdrachten bij de kaarten kunnen over het algemeen binnen een dag worden gerealiseerd (soms wel met een uitloop). Soms maak je er een werkstukje bij. De opdrachten bevatten vragen en stellingen die het thema verduidelijken. De opdracht is niet moeilijk en kan goed worden ingepast in de dagelijkse beslommeringen. 

Niet bij alle opdrachten is het mogelijk een werkstuk mee te nemen bij het bespreken ervan. Het komt de bespreking wel ten goede als je de opdracht op de een of andere manier hebt geregistreerd. Je kunt de opdracht uitschrijven, maar ook eens een foto maken met je telefoon of je “antwoord” inspreken op een recorder. Maak het jezelf makkelijk, zo houd je er plezier in.Zoekwoorden: kaarten, inzicht, set, maan, moon, kopen, bestellen, winkel, webshop, orakel, spel, persoonlijke ontwikkeling

Eigenschappen
Formaat kaarten 10 x 15 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Maankaarten

  • €19,50


Gerelateerde producten

Hanger Maan en Pentagrammen Hout

Hanger Maan en Pentagrammen Hout

Houten maan en pentagrammen ketting. De maan is van oudsher veel symbolische betekenis toegekend. ..

€10,00

Celtic Moon Hanger

Celtic Moon Hanger

Mooie tinnen hanger in de vorm van een maansikkel met Keltisch knoop-motief. Een hanger uit de Celes..

€12,50

 Litha Postkaart

Litha Postkaart

Prachtige postkaart voor het jaarfeest Litha. A6 postkaart met enveloppe. Op de achterzijde van de k..

€2,50

Amulet Ketel Spiritual Rebirth

Amulet Ketel Spiritual Rebirth

Mooie tinnen hanger in de vorm van een ketel met maan en ster. Een hanger uit de Wicca-serie. Geleve..

€12,50

Tags: Kaarten, maan, zelfhulp, spiritualiteit, heleen