Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Vesta Poeder

Vesta Powder is toegewijd aan de Romeinse godin Vesta (Grieks: Hestia), godin van het haardvuur, moederschap, huiselijkheid en veiligheid.

Het wordt gebruikt om kwaad, entiteiten, slechte energie, invloeden en negativiteit uit te bannen en ritueel werk kracht bij te zetten, vooral bij rituelen voor jeugd, puurheid en onschuld.

Je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Je kunt een klein beetje (½ theelepel) in een wierookbrander of ketel doen en dit met een lange lucifer aansteken. Het poeder geeft dan een snelle (steek)vlam, gevolgd door een rookwolkje die de ongewenste energieën/entiteiten verjaagt. Je kunt ook een klein beetje op een brandend kooltje strooien, wat een sprankelend effect geeft, of en kleine hoeveelheid in een vuur (alleen buiten!) gooien, wat een flits-achtig effect geeft. Je kunt het ook rondstrooien in een ruimte waar je een ritueel gaat doen om de energieën te versterken, of het bij je dragen in een zakje om de illusie van jeugd, puurheid en onschuld te wekken. 

Vesta poeder is ontvlambaar, en moet dus met zorg worden gebruikt. Houd altijd blusmiddelen bij de hand. Het poeder bevat salpeter, en is daardoor licht giftig, was je handen na gebruik. Alleen gebruiken in geventileerde ruimten.Zoekwoorden: vesta poeder, vesta powder, polvo vesta, vuur, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Inhoud 20 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Vesta Poeder

  • Eenheid: 20 gr.
  • Model: Zakje
  • Beschikbaarheid: 31
  • €2,50


Gerelateerde producten

Element Fire Mini-Poster

Element Fire Mini-Poster

Leuke mini-poster met een gebed voor het (aanroepen van) het element vuur. In het Engels. A4 formaat..

€2,50

Dionysos de Vegetatiegod

Dionysos de Vegetatiegod

Dionysos is een van de belangrijkste Griekse goden. Als zoon van Zeus en een sterveling, Semele, bew..

€20,00

Hecate's Wiel Pin

Hecate's Wiel Pin

Mooie pin (broche) met Hecate's wiel erop. Sluit met een rubberen dopje. Leuk voor op je jas, tas, k..

€3,50

Aambeeld Stof (Anvil Dust)

Aambeeld Stof (Anvil Dust)

Aambeeld stof is een bijproduct van het smeden. Het zijn de schilfers die van het metaal loskomen bi..

€7,50

Tags: poeder, ingrediënt, vesta, romeins, grieks, vuur