Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Magische Olie Op Maat

Vertel mij de situatie waarvoor je de magische olie wilt gebruiken, en ik zal een passende olie voor je samenstellen. Denk aan een bepaalde sfeer of situatie creëren of voorkomen, een bepaald doel bereiken of bepaalde eigenschappen versterken/afzwakken. Je kunt ook om een olie vragen voor een bepaald element, sterrenbeeld, of een bepaalde planeet.

Magische oliën worden gebruikt voor het zalven van voorwerpen of tijdens ritueel werk. Denk hierbij aan het zalven van kaarsen, amuletten, athames, zwaarden en talismans. Maar er zijn meerdere mogelijkheden voor gebruik. Bijvoorbeeld vervanging van wierook, het zalven van spell briefjes, petities en het gebruik van olie als magische parfum.

Het gebruik van magische olie gaat terug tot in de oudheid. Ze worden gezien als gebeden naar het hogere, een vraag om hulp maar ook als heilig offer aan de Goden. Een belangrijk gebruik van magische olie is het versterken en focussen van je intentie voor een specifieke taak, meestal je rituele doel. Geur kan op een dieper niveau werken dan woorden kunnen doen. Je kunt hierdoor je magische energie versterken, naast je spreuken en andere woorden. Je werkt met een diepe energie die de taal overstijgt.

Een eenvoudig gebruik is het zalven van de huid als een parfum, maar ook een gezalfd zakdoekje bij je dragen wordt veel gezien. Deze wijze van gebruik is erg effectief. Je vergeet vaak dat je de olie draagt en de geur kan haar werking doen in je onderbewuste energie. 

Je kunt magische olie gebruiken als hulp voor je focus of ondersteuning van je energie door de dag heen. Je denkt niet altijd bewust aan je doelen die je wilt bereiken, maar de geur herinnert je onderbewuste aan het magische werk waar je mee bezig bent. De geur van de olie opent de weg voor je energie om te kunnen stromen richting het doel wat je wilt bereiken.

Magische olie werkt als een baken voor energie die je aan wilt trekken. Positieve energie trekt positieve energie aan. We noemen dit de magische ‘law of attraction”. Maar geur wordt ook gebruikt voor het afweren van energie waar je niet op zit te wachten. Bijvoorbeeld van personen maar ook van alles wat tussen deze en de andere wereld beweegt. Magische olie is dus geschikt voor het vormen van je eigen energie.

Een olie wordt gemaakt met 1 doel (misschien 2 of 3 als het doelen in dezelfde richting zijn, zoals bijvoorbeeld "genezing en gezondheid" of "voor moed en kracht en tegen paniek"). Als u meerdere doelen voor ogen heeft, heeft u meerdere oliën nodig.

Let op: Gebruik magie niet om anderen kwaad te doen. Gebruik geen magie -zelfs geen goedbedoelde magie, zoals genezende spreuken- voor iemand anders zonder dat je daarvoor zijn of haar toestemming hebt.

Alle oliën die ik samenstel zijn geschikt om te branden op een olie brander met een beetje water, ook een leuk cadeau! De oliën zijn al geladen met kracht. Van zowel de kruiden als door het proces van het maken van de olie. Maar je zult zelf ook aan de slag moeten. Magische olie is geen aspirine die je slikt en vervolgens ga je wachten op resultaat. Je zult de olie moeten dragen met een intentie, kaarsen moeten zalven met een spreuk of een petitie of spreuk briefje moeten schrijven met de olie om tot resultaat te kunnen komen.

Magische oliën zijn een ondersteuning in je magisch werk om tot resultaten te kunnen komen. Je huis wordt ook niet schoon door de stofzuiger in de kamer te zetten en met een wijntje op de bank te gaan zitten wachten tot de boel opgeruimd is. Magisch werk heeft tijd nodig om tot een volle werking te komen. En is afhankelijk van de tijd, energie en vertrouwen die je zelf geeft aan je magische werk. De ene keer zie je binnen een paar dagen resultaat. Andere keren zul je enige maanden moeten wachten of je werk opnieuw moeten doen.

Soms zie je geen resultaat. Dit heeft vaak met intentie te maken en de aandacht en vertrouwen die je geeft aan je werk. Maar soms is iets gewoon niet de bedoeling en kun je spells doen tot je een ons weegt, je zal geen resultaten boeken. Eenieder loopt op zijn of haar pad, op het moment dat hij of zij daar moet zijn. En soms is acceptatie of omgaan met de situatie je doel in je leven op dat moment.

De levering van op maat gemaakte producten duurt langer, aangezien deze nog gemaakt moeten worden. Mijn streven is om deze 5 werkdagen na de bestelling te verzenden.Zoekwoorden: custom, made, op bestelling, naar de situatie, etherische, geur, parfum, handgemaakt, zalven, geurolie, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Hoeveelheid 5 ml

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Magische Olie Op Maat

  • €12,50


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Aromatherapie

Aromatherapie

Hoe U lichamelijke en emotionele spanning met geur verdrijft Dit boekje behandelt de theorie en prakt..

€5,00

Orisha Orunla Magische Olie

Orisha Orunla Magische Olie

Naar verluidt wordt deze olie gebruikt om de krachten van de orisha Orunla aan te wenden. Orunla hel..

€4,00

Zuiverings (Purification) Magische Olie

Zuiverings (Purification) Magische Olie

Naar verluidt wordt deze olie gebruikt om negatieve energieën te verwijderen en om spiritueel te rei..

€4,00

Essential Oils For Beginners

Essential Oils For Beginners

A guide to what they do & how to use them. Discover the best essential oils to get started and get r..

€18,00

Tags: Olie, Op Maat