Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Eenvoudige meditatietechnieken voor de westerse mens. Met een CD met 6 geleide meditaties. 

Auteur: Jack Kornfield

Oorspronkelijke titel: Meditation for beginners

Jaar: 2004

Druk: niet vermeld.

ISBN: 9789076771939 / 9076771936

Taal: Nederlands

96 pagina's + CD

Uitgeverij: Panta Rhei

Hardcover, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

Dit is hét boek voor iedereen die wel eens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De bekende Amerikaanse meditatieleraar en bestseller-auteur Jack Kornfield laat zien hoe je met een eenvoudige dagelijkse oefening kunt beginnen — en dat ook vol kunt houden. Hij beschrijft de aloude boeddhistische meditatietechniek genaamd 'vipassana', een beproefde methode om de geest rustig te maken. Hierbij proberen we onze geest in het hier-en-nu te brengen door middel van het richten van de aandacht op de ademhaling en op onze gedachten.

Het boek bevat de essentiële richtlijnen en oefeningen zoals die ook op een intensieve meditatiecursus voor beginners onderwezen worden. Bij elke oefening wordt stap voor stap beschreven hoe die uitgevoerd kan worden. Het effect van deze oefeningen is overduidelijk; we ontdekken de betekenis van ‘ontwaken’, waardoor de basis wordt gelegd voor een leven met meer diepgang.

Met zes geleide meditaties op de CD.

Op de CD staan zes korte geleide meditaties van Jack Kornfield, waarmee het nog gemakkelijker wordt om te leren hoe we tot rust en inzicht kunnen komen in ons dagelijks leven. Deze meditaties kunnen steeds opnieuw gebruikt worden om geleidelijk aan een dagelijkse meditatiepraktijk op te bouwen. De oorspronkelijke teksten van Jack Kornfeld werden voor de CD-opname vertaald en ingesproken door de bekende yogaleraar Dick de Ruiter. Jack Kornfield schreef talrijke boeken over boeddhisme, meditatie en levensbeschouwing, en toont ons in dit boek de boeddhistische weg naar meer spiritualiteit in ons leven, met humor, begrip en compassie.

Jack Kornfield schreef talrijke boeken over boeddhisme, meditatie en levensbeschouwing, en toont ons in dit boek de boeddhistische weg naar meer spiritualiteit in ons leven, met humor, begrip en compassie.Zoekwoorden: stress, meditatie, gezondheid, genezen, meditatie, dummies, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Mediteren voor Beginners

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 2
  • €9,00


Gerelateerde producten

De wereld volgens Gandhi

De wereld volgens Gandhi

Wijsheden, lessen en aforismen. Wat Mahatma Gandhi (1869-1948) zo bijzonder maakt, is de radicale wi..

€9,50

Leven

Leven

Gezond leven, bewust leven, gelukkig leven. Hoe kun je gezond blijven? Wanneer ben je trouwens gezon..

€6,00

Elements - Muziek voor Reiki

Elements - Muziek voor Reiki

Een collectie van vijf inspirerende muziekstukken die een verrijking zijn voor elke reikisessie...

€3,50

De Boeddha-kaarten

De Boeddha-kaarten

Een opmerkelijk middel voor Begeleiding, Focus en Inspiratie. Met Oude Sanskriet tekst. Ervaar, door..

€20,00

Tags: Boek, Meditatie