Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

De wijsheid en kracht van heksen toegepast in het dagelijks leven.

Auteur: Claudia van der Sluis

Jaar: 2001

Druk: niet genoemd

ISBN: 9063784880 / 9789063784881

Taal: Nederlands

160 pagina's

Uitgeverij: Schors

Hardcover, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Moderne heksen is het 'ABC' voor elke heks. Het is de basis voor iedereen die nieuwsgierig genoeg is om het leven in zijn totaliteit een extra dimensie - een nieuwe wending - te geven om tot een totaal universeel en harmonisch welbevinden te komen.

Wat stellen wij ons eigenlijk voor bij heksen? Een ding is zeker, ze lijken in niets op het beeld van de gemene, oude vrouwtjes uit sprookjes. Integendeel! Heksen zijn wijze en levenslustige vrouwen (én mannen) die 'magisch' werken met grote kennis van en ervaring met de natuur(beleving) in de breedste zin des woords. De wijsheid en kracht van deze 'witte' heksen kan worden gezien als een oeroude kunst. Hierbij worden kosmos, aarde, natuur en de mens als één geheel beschouwd; de som van wisselwerkingen die van elkaar afhankelijk zijn. Heksen gebruiken hun kunst om het menselijk lot op positieve wijze te beïnvloeden. Zij worden door velen geraadpleegd voor het oplossen van allerlei geestelijke en lichamelijke problemen. 

Merry Meet!

Om aan moderne 'hekserij' te kunnen doen is het niet nodig om lid te zijn van een zogenaamde 'heksengroep' (Eng. coven), het kan ook prima in je eentje. In Moderne Heksen beschrijft de auteur op duidelijke wijze hoe je een heks kunt worden en wat je daar voor moet doen - en laten. Ze beschrijft hoe je de rituelen uitvoert, welke rol de maan speelt, hoe je een spreuk (Eng. spell) moet samenstellen, hoe je je eigen heksengereedschap kunt maken en ze geeft diverse recepten voor o.a. badzout, 'magische' olie en kruidenmengsels voor allerlei doeleinden. In dit boek komen een aantal ingewijde heksen aan het woord: zij vertellen over hun ervaringen en de kracht en het nut van 'de wijsheid der heksen' in de huidige samenleving. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan de achtergrond van de moderne hekserij en de verschillende tradities die daaraan ten grondslag liggen. 

Blessed Be!Zoekwoorden: heksen, wicca, magie, almanak, tabellen, kopen, bestellen, boek, tweedehands, winkel, webshop, hekserij

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Moderne Heksen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €22,50


Gerelateerde producten

The Master Book of Herbalism

The Master Book of Herbalism

Outstanding in its completeness, The Master Book of Herbalism fulfills a need that has long been fel..

€23,50

2024 Witches' Spell-A-Day Almanac

2024 Witches' Spell-A-Day Almanac

Holidays & Lore, Spells, Rituals & Meditations. Manifest your desires for the year with 365 dynamic ..

€12,50 €17,50

De Sleutels van Salomo

De Sleutels van Salomo

Bezweringsformules om negatieve krachten te neutraliseren en positieve situaties te scheppen. De Sle..

€19,50

Manifesteren Voor Beginners

Manifesteren Voor Beginners

Laat je dromen en verlangens werkelijkheid worden en creëer het leven dat jij wil. Het universum is ..

€16,95

Tags: Boek, Magie, Wicca