Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Jij kan het verschil maken.

Auteur: An Deckers

Jaar: 2014

Druk: niet genoemd

ISBN: 9789082218008 / 9082218003

Taal: Nederlands

272 pagina's

Uitgeverij: Eigen beheer

Hardcover, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Dit boek maakt jou bewust van de Nieuwe Aarde, van een nieuwe vorm van samenleven en van een nieuwe vorm van leven. Het beschrijft hoe de toekomst eruit ziet nadat de grote veranderingen op aarde, die nu aan de gang zijn, voltooid zijn. Het beschrijft de aarde als een wezen dat overgaat naar een hoger trillingsniveau, waarbij de mensheid te kiezen heeft of ze meegaat in dit overgangsproces of niet. De mens heeft hier een volledige vrije keuze in. Als de mensheid zijn kop in het zand blijft steken, zouden allerlei doemscenario's realiteit kunnen worden. 

Maar zover hoeft het echt niet te komen. Er is maar één mens nodig om dit proces om te keren. Eén mens die helemaal in zijn goddelijke kracht komt te staan en zijn licht schijnt. En daarmee richt ik mij tot jou, lezer van dit boek. Dit boek schenkt je veel inzichten en vele tools die je kan gebruiken om er te gaan staan, om je licht te laten schijnen, om helemaal je goddelijke kracht en macht op te gaan nemen en te gaan leven. We zijn hier op aarde gekomen met een bijzonder doel: LEVEN! En niet om zomaar ons leven te laten leven. Leven betekent volop je leven ervaren, genieten en aanwezig zijn. 

An Deckers (wetenschapper, healer en life-coach) schreef dit boek vanuit een impuls van haar 'grotere Zelf'. Dit boek bevat veel informatie over de Nieuwe Aarde, informatie die ook voor An nieuw was.

Door deze nieuwe kennis toe te passen in haar dagdagelijkse leven, creëerde An voor zichzelf, een leven waarin ze veel meer vreugde, harmonie, kracht en schoonheid ervaart.Zoekwoorden: kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Nieuwe Aarde

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €40,00


Gerelateerde producten

Zaadbommen

Zaadbommen

Guerilla tuinieren met bloemen. Zaadbommen zijn bolletjes die je hele omgeving kunnen veranderen. De..

€6,50

Natuurgeneeswijze in de Praktijk

Natuurgeneeswijze in de Praktijk

Het medische gezinsboek. Een uit het Duits vertaald boek, waarvan de oorspronkelijk titel: 'Alte und..

€6,00

Lexicon der Geneeskruiden

Lexicon der Geneeskruiden

Vraagbaak voor zieken en gezonden. Voor hen, die de heilzame krachten van de natuur hebben leren waa..

€55,00

The Witching Herbs

The Witching Herbs

13 Essential plants and herbs for your magical garden. The essential plant worker’s guide. Harold ..

€24,00

Tags: Boek, Natuur