Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • De Nieuwe Psychologie I

Auteur: Alice A. Bailey

Oorspronkelijke titel: A Tretise on the Seven Rays

Jaar: 1952

Druk: niet vermeld.

ISBN: -

Taal: Nederlands

332 pagina's

Uitgeverij: Servire

Hardcover met stofomslag, tweedehands, in nette staat, paar lichte vlekken op de rug van de stofomslag, verder als nieuw.


Achterflaptekst:

Onderzoekt de verhouding van Mens en Kosmos vanuit het standpunt der „zeven stralen’, volgens de oude overlevering de zeven vormende krachten, die mens en wereld beheersen. Eerst in latere jaren is er meer bekend geworden over de werking en de functie dezer stralen en dit boek is een eerste poging tot een systematische uiteenzetting.

Alice A. Bailey Is niet alleen een erkend autoriteit op het gebied van Internationale betrekkingen, maar stond, zowel In Europa als In Amerika, In wijde kring bekend als spreekster, lerares en schrijfster. Haar werkzaamheid heeft bijgedragen tot de groef van een over de gehele wereld bekende beweging, die ten doel heeft het tot stand brengen van betere verhoudingen tussen de mensen, door de werkelijke toepassing van welwillendheid, wederzijds begrip tussen de volkeren, en samenwerking.

Sinds 1930 maakte Mevrouw Bailey ieder jaar een vijfmaandelijkse tournee door het buitenland, waar ze de wereldproblemen bestudeerde. Vele van haar brochures en boeken zijn vertaald en uitgegeven in het Frans, Italiaans, Pools, Roemeens, Duits en Armenisch. Als internationaal spreekster hield zij lezingen in Londen, Parijs, Rome, Brussel, Amsterdam, Genève en vele andere plaatsen. Haar meest waardevolle bijdrage tot het wereld-denken is echter geweest het schrijven van een uitgebreide serie boeken over occulte en esoterische vraagstukken.Zoekwoorden: psychologie, energie, astrologie, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Nieuwe Psychologie I

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €20,00


Gerelateerde producten

Goden in Elke Man

Goden in Elke Man

Een nieuwe psychologie van de man. De Griekse mythologie kent een schat aan verhalen over menselijk..

€15,00

Pluto, Relatie-Astrologie, Solaren

Pluto, Relatie-Astrologie, Solaren

Studiebundel. Deze studiebundel is een verzameling van artikelen die allemaal eerder gepubliceerd zi..

€36,00

Frequency

Frequency

The power of personal vibration. Explore the dynamics of energy, personal resonance, and our acceler..

€12,00

Planetary Magick

Planetary Magick

Invoking and directing the powers of the Planets. The Classic Guide to Planetary Magick. Llewellyn i..

€20,00

Tags: astrologie, occult, energie, psychologie, Alice Bailey