Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

... en de kracht van visualisatie.

Auteur: Sonja Muller

Jaar: 2011

Druk: niet vermeld.

ISBN: 9074358454 / 9789074358453

Taal: Nederlands

80 pagina's

Uitgeverij: De Ring

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

Kennis en inzicht uit heden en een oud verleden vloeien samen in het boekje Gezondheidsrunen. De oude kennis die in de runen verborgen zit, gekoppeld aan ons huidige inzicht over de kracht van visualisatie op de werking van ons lichaam, vormen een fantastische mogelijkheid tot zelfgenezing. We weten reeds lang dat een wond, mits goed verzorgd, door ons lichaam zelf genezen wordt. Een breuk mits goed gezet heeft ook geen verdere hulp als alleen ondersteuning en een periode van rust nodig. De afgelopen jaren is meer en meer het besef ontstaan dat met de menselijke verbeeldingskracht ongelooflijke resultaten kunnen worden bereikt. Realiseren we ons wel voldoende dat onze geestkracht tot veel meer in staat blijkt te zijn dan we vaak veronderstellen?

Visualisatie vormt een magische brug tussen ons lichaam en onze geest. De geest is in staat om door middel van visualisatie en geloof in het eigen helende vermogen veel kwalen te voorkomen of zelfs te genezen. De vele mogelijkheden van de menselijke geest zijn nog te onbekend en blijven daardoor helaas vaak onbenut. Zonder iemand van welke hulp dan ook af te willen houden, geeft Sonja met dit boek een weg aan om jezelf op een ontspannen manier te helpen bij het voorkomen en genezen van kwalen door gebruik te maken van de kracht van je geest en daarmee je zelfhelende vermogen aan te spreken. De Runen helpen en begeleiden je op het pad om je eigen verbeeldingskracht te ervaren en in te zetten.

‘Gezondheidsrunen... en de kracht van visualisatie’ is een van de boeken die tezamen een drieluik vormen met de andere delen ‘Gord's dilemma’ en ‘Runen, de weg naar binnen’, waarin fantasie, intuïtie en daadkracht het centrale thema zijn.Zoekwoorden: pagan, noors, noords, noorse, noordse, viking, vikingen, heidens, heidenen, boek, kopen, bestellen, tweedehands, winkel, webshop, runen,  runes, rune, gezondheid, alternatieve genezing, helen, healen, healing, heling, geneeskracht, genezen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Gezondheids Runen

  • Eenheid: stuk
  • Model: paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €11,95


Gerelateerde producten

Runes for Beginners

Runes for Beginners

Simple divination and interpretation. Unlock the secrets of your past, present, and future. Connect ..

€20,50

A practical Guide to The Runes

A practical Guide to The Runes

A Powerful Force for Guidance, Protection, and Luck. EIHWAZ the yew, URUZ the wild ox, KENAZ the hea..

€8,50

Runenset van Keramiek

Runenset van Keramiek

Mooie runen-set gemaakt van keramiek, geleverd in een bedrukt katoenen zakje. 25 (24 tekens + 1 blan..

€12,50

Oma's Gezondheidstips

Oma's Gezondheidstips

Honderden adviezen voor de bestrijding van ziektes en kwalen. De mens heeft altijd geprobeerd ongema..

€6,50

Tags: runen, gezondheid, Sonja Muller