Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Mooie horloge oorbellen in bronskleur.

Een klok symboliseert tijd. Het geeft een continue cyclus weer. Een klok kan een eigen gekozen begin en een einde markeren, maar de tijd zal echter nooit stoppen. De betekenis van klokken komt ook tot uitdrukking in spirituele zin. Er zijn veel mensen die kiezen voor een kloksymbool omdat ze een speciaal moment in hen leven vertegenwoordigen. Het kan bijvoorbeeld verwijzen naar een trouwdag, verjaardag of zelfs een overlijden.

Daarnaast staan klokken ook vaak symbool voor het tikken van het menselijk hart. Daarmee is deze onlosmakelijk verbonden met de emotionele kant van het leven. De klok loopt parallel met het verloop van het leven. 

Voor sommige mensen staat een klok daarom symbool voor negatieve emoties omdat het bij hen de angst vertegenwoordigt dat het leven te snel voorbij gaat. Echter, om exact dezelfde reden hoeven klokken juist helemaal niet in verband te worden gebracht met negatieve emoties, maar meer met de bewustwording van de eigen sterfelijkheid en het streven het leven ten volste te leven. Het herinnert ons eraan dat elke seconde erg kostbaar is en nooit verspild mag worden. Op het spirituele niveau symboliseert een klok daarom de kennis van de leeftijd en de tijd.

Klokken staan daarbij ook symbool voor tijdsdruk, schema, orde, het bedrijfsleven en de moderne mens. We zijn zo afhankelijk van klokken en bijna iedereen draagt een horloge. Elke seconde is ook in dit verband kostbaar en we kennen allemaal de uitdrukking “tijd is geld”.

Ook hierin kan een negatieve ondertoon klinken. Maar ook hier geldt weer een keerzijde. Klokken staat namelijk ook symbool voor organisatorisch vermogen, het vermogen tot het bieden van structuur, controle, planning en stabiliteit of juist het streven ernaar. Dit kan zowel duiden op een diepere emotionele betekenis als op daadwerkelijke aanwezige praktische vaardigheden.Zoekwoorden: oorhangers, oorbel, oorhanger, steampunk, klok, horloge, mindfullness, kopen, bestellen, winkel, webshop


Eigenschappen
Materiaal Zinklegering
Formaat 20 x 16 x 3 mm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Oorbellen Horloge Bronskleurig

  • Eenheid: Paar
  • Model: Oorbel
  • Beschikbaarheid: 6
  • €5,00


Gerelateerde producten

Drakenschedel Klok

Drakenschedel Klok

Een stoere, duistere drakenschedel-klok. De symboliek van de draak is cultuurafhankelijk. In Europa..

€15,00

Oorbellen Kraai Zilverkleurig

Oorbellen Kraai Zilverkleurig

Mooie kraai oorbellen in zilverkleur. De kraai is een in de symboliek vergelijkbaar met de raaf. Oo..

€5,00

Oorbellen Bijl Zilverkleurig

Oorbellen Bijl Zilverkleurig

Mooie bijl oorbellen in zilverkleur. Een bijl staat symbool voor vernietiging en het wereldgericht...

€5,00

Oorbellen Telefoon Bronskleurig

Oorbellen Telefoon Bronskleurig

Mooie telefoon oorbellen in bronskleur. De telefoon staat symbool voor contact, communicatie en be..

€1,00 €2,00

Tags: Oorbel, Klok