Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Over Ons

Hallo!

Welkom op TheGiftOfMagic.nl! Ik ben Inge, al ruim 20 jaar bezig met hekserij en spiritualiteit. Met The Gift Of Magic heb ik een mooie manier gevonden om mijn opgedane kennis toe te passen en te doen wat ik leuk vind: Mensen blij maken met mooie, nuttige, coole of behulpzame producten en adviezen.

Naast de webshop hebben wij nu ook een fysieke winkel in Hengelo (ov)! Er is een groot assortiment aan spullen, waarvan een groot deel (nog) niet in de webshop te vinden is, dus langskomen is zeker de moeite waard!

Naast de producten, hebben we in de winkel ook ruimte voor workshops/lezingen (heb je interesse om die te geven, neem dan even contact met me op) en een echte Heksenbieb! Dit is een studieruimte, waar ik mijn persoonlijke collectie boeken (zo'n 1500 titels) aan iedereen ter beschikking stel om lekker in te neuzen en te lezen.

Heb je opmerkingen, verbeterpunten, tips, producten die je mist of wil je gewoon hallo zeggen? Mail mij gerust, of kom langs in de winkel. Graag zelfs!

Mail naar info@thegiftofmagic.nl of vul het contactformulier in.

Like ons ook op facebook of volg ons op Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en nieuwe producten.

Je kunt mij ook vinden op LinkedIn.


Blessed be, and happy shopping!


The Gift Of Magic

KVK-nummer: 61752738Winkeladres:

Boekeloseweg 44A

7553DN Hengelo

info@thegiftofmagic.nl

06 40878190


Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m zaterdag 11.00 - 18.00 uur.

De openingstijden van de winkel zijn onder voorbehoud. Ik run de zaak in mijn eentje, dus als ik verhinderd ben is de winkel gesloten. Kom je van ver of wil je gewoon zeker weten dat de winkel open is, kijk dan voor de meest actuele openingstijden op google, of bel/app/mail even.