Spannend kaartspel, waarin de spelers elke beurt in de huid van een ander karakter kruipen. Omdat het kiezen van deze personen in het geheim gebeurt, staan de spelers regelmatig voor verrassingen.
Er zijn 8 karakters in het spel, waaronder bijvoorbeeld een moordenaar, een dief, een priester en een bouwmeester. Aan het begin van een ronde geven de spelers de karakterkaarten door en kiest iedereen er steeds één. Als iedereen een karakter heeft, begint de ronde en komen de karakters in een vaste volgorde aan de beurt. Als je aan de beurt bent, mag je inkomen nemen of een nieuwe gebouwenkaart kiezen (je begint het spel met 4 gebouwen in je hand). Daarna mag je nog een gebouw uit je hand voor je neerleggen als je dat kunt betalen. Daarnaast mag je de functie van jouw karakter uitvoeren. Zo kan een moordenaar een ander karakter voor deze ronde uitsluiten, de koopman krijgt extra geld en de bouwmeester mag 3 gebouwen neerleggen in plaats van 1. 
Alle gebouwen zijn zoveel punten waard als de kosten ervan. Verder kun je bonuspunten verdienen als je als eerste 8 gebouwen hebt en voor het sparen van gebouwen van verschillende kleuren. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint!

Kaartspel voor 2-7 spelers vanaf 10 jaar
Speelduur ca. 60 minuten
Uitgever: 999 Games

Tweedehands, in nette staat.Zoekwoorden: spel, machiavelli, machiaveli, makiavelli, makiaveli, macchiavelli, macchiaveli, kaartspel, strategie, 2 spelers, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands, 999, games, 4001504481230

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Machiavelli

  • Eenheid: Set
  • Model: Kaartspel
  • Beschikbaarheid: 1
  • €8,50


Gerelateerde producten

Regenwormen

Regenwormen

Verzamel zoveel mogelijk regenwormen in dit snelle dobbelspel. In eerste instantie gaat dat er vrien..

€5,00

Man Vrouw

Man Vrouw

Waarom we elkaar nooit helemaal zullen begrijpen... Informatief en onderhoudend vraag- en antwoordsp..

€12,50

Yin Yang Bordspel

Yin Yang Bordspel

Bij dit spel gaat het er om met bij elkaar passende symbolen een levensweg te vormen. Het spel is bi..

€2,50 €7,50

Glow in the Dark Puzzel Taurus

Glow in the Dark Puzzel Taurus

Puzzel van het sterrenbeeld Taurus met glow-in-the-dark effecten...

€15,00

Tags: Spel