De pendel als raadgever van dag tot dag. Een modern basisboek voor iedereen over het werken met de pendel. Met tientallen pendelkaarten en tips uit de praktijk. 

Auteur: Petra Sonnenberg

Jaar: 1998

Druk: 5e

ISBN: 906378399X / 9789063783990

Taal: Nederlands

346 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, tweedehands, in redelijke staat.


Achterflaptekst:

Pendelen is een methode om kosmische energieën te gebruiken om antwoord te verkrijgen op talloze vragen, van praktische beslissingen tot prangende levensvraagstukken. Oorspronkelijk bedoeld als opvolger van de wichelroede heeft de pendel, en het wèrken met de pendel, zich een vaste plaats verworven in de reeks esoterische disciplines die worden gebruikt om meer inzicht te verschaffen in het dagelijks leven. 

Petra Sonnenberg geeft antwoord op veel gestelde vragen zoals: Wat is pendelen? Kan iedereen pendelen? Moet iemand bepaalde gaven hebben om te kunnen pendelen? Voor welke vraag kan ik een pendel wèl of nièt gebruiken? Hoe kan ik mijn vraag het best formuleren? Worden alle vragen beantwoord? Zijn er vragen die ik beter niet aan de pendel kan stellen? Wat is een goed moment om de pendel te raadplegen? Hoe moet de reactie van de pendel worden geïnterpreteerd? Welke pendel kan ik het best gebruiken? Om pendelen voor iedereen toegankelijk te maken en van alle mysteriën te ontdoen, wordt op duidelijke wijze beschreven wat 'pendelen' is en hoe het best met de pendel kan worden gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Petra Sonnenberg heeft talrijke inspirerende pendelkaarten en schema's samengesteld die een duidelijk en praktisch overzicht bieden van de meest gangbare gebieden waarvoor de pendel kan worden gebruikt. Door de hoeveelheid en de gangbaarheid van de onderwerpen die aan bod komen, zoals bijvoorbeeld beroep, familie, financiën, gezondheid, liefde en spirituele vermogens, is Pendelen van A tot Z niet alleen een baanbrekend naslagwerk, maar tevens van onschatbare waarde voor iedereen die zich bezighoudt met pendelen.
Zoekwoorden: pendelen, pendel, pendelkaart, radiësthesie, voorspellen, vragen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Pendelen van A tot Z

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €8,50


Gerelateerde producten

Pendel Calciet

Pendel Calciet

Een mooie pendel gemaakt van Calciet. Calciet verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorg..

€7,50

Pendel Chakra Edelstenen

Pendel Chakra Edelstenen

Een mooie zeskantige pendel gemaakt van edelstenen in de kleuren van de chakra's. Pendels worden do..

€15,00

Pendel Unakiet

Pendel Unakiet

Een mooie pendel gemaakt van Unakiet. Unakiet werkt aardend, kalmerend en inzichtgevend. Het geeft i..

€7,50

Pendel Hout met Kamertje

Pendel Hout met Kamertje

Een mooie, rustieke pendel gemaakt van hout, met een klein kamertje (± 15 x 6 mm) waarin je iets per..

€10,00

Tags: Boek, Pendelen