Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

De pendel als raadgever van dag tot dag. Een modern basisboek voor iedereen over het werken met de pendel. Met tientallen pendelkaarten en tips uit de praktijk. 

Herziene druk.

Auteur: Petra Sonnenberg

Jaar: 2007

Druk: 7e herziene

ISBN: 9063786700 / 9789063786700

Taal: Nederlands

402 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, tweedehands, in redelijke staat, wat lichte verkleuring op de kaft.


Achterflaptekst:

Pendelen is een methode om kosmische energieën te gebruiken om antwoord te verkrijgen op talloze vragen, van praktische beslissingen tot prangende levensvraagstukken. Oorspronkelijk bedoeld als opvolger van de wichelroede heeft de pendel, en het wèrken met de pendel, zich een vaste plaats verworven in de reeks esoterische disciplines die worden gebruikt om meer inzicht te verschaffen in het dagelijks leven. 

Petra Sonnenberg geeft antwoord op veel gestelde vragen zoals: Wat is pendelen? Kan iedereen pendelen? Moet iemand bepaalde gaven hebben om te kunnen pendelen? Voor welke vraag kan ik een pendel wèl of nièt gebruiken? Hoe kan ik mijn vraag het best formuleren? Worden alle vragen beantwoord? Zijn er vragen die ik beter niet aan de pendel kan stellen? Wat is een goed moment om de pendel te raadplegen? Hoe moet de reactie van de pendel worden geïnterpreteerd? Welke pendel kan ik het best gebruiken? Om pendelen voor iedereen toegankelijk te maken en van alle mysteriën te ontdoen, wordt op duidelijke wijze beschreven wat 'pendelen' is en hoe het best met de pendel kan worden gewerkt om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen. Petra Sonnenberg heeft talrijke inspirerende pendelkaarten en schema's samengesteld die een duidelijk en praktisch overzicht bieden van de meest gangbare gebieden waarvoor de pendel kan worden gebruikt. Door de hoeveelheid en de gangbaarheid van de onderwerpen die aan bod komen, zoals bijvoorbeeld beroep, familie, financiën, gezondheid, liefde en spirituele vermogens, is Pendelen van A tot Z niet alleen een baanbrekend naslagwerk, maar tevens van onschatbare waarde voor iedereen die zich bezighoudt met pendelen.Zoekwoorden: pendelen, pendel, pendelkaart, radiësthesie, voorspellen, vragen, boek, kopen, bestellen, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Pendelen van A tot Z

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €15,00


Gerelateerde producten

Grote Pendel Dennenhout

Grote Pendel Dennenhout

Een mooie, grote druppelvormige pendel gemaakt van dennenhout. Pendels worden door velen gebruikt o..

€10,00

Pendel Ruwe Amethist

Pendel Ruwe Amethist

Een mooie pendel gemaakt van ruw stuk amethist. Pendels worden door velen gebruikt om om mogelijk a..

€7,50

Pendel Verchroomd Druppel

Pendel Verchroomd Druppel

Deze mooie pendel is gemaakt van verchroomd messing. Pendels worden door velen gebruikt om om mogel..

€9,50

Pendel Met 7 Soorten Metaal

Pendel Met 7 Soorten Metaal

Robuuste, zware pendel met 7 soorten metaal erin verwerkt: messing, ijzer, koper, witmetaal, goud (p..

€25,00

Tags: Pendelen, pendel, Petra Sonnenberg