Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Over de oudste wortels van het Keltisch Christendom.

Auteur: Danielle van Dijk

Jaar: 2020

Druk: 2e

ISBN: 9491748726 / 9789491748721

Taal: Nederlands

280 pagina's

Uitgeverij: Uitgeverij Chicorei

Paperback, nieuw.

 

Achterflaptekst:

In dit inspirerende boek vertelt Danielle van Dijk hoe wij kunnen bijdragen aan een wereld waarin man en vrouw gelijkwaardig zijn en waar de liefde regeert. Namelijk door ons te bezinnen op het Keltisch christendom en haar wortels. In dit oeroude wereldbeeld werden de woorden van Jezus en Maria Magdalena eeuwenlang bewaard door de Kelten in Engeland en Ierland. Maria Magdalena is namelijk na de dood van Jezus vrijwel direct naar Glastonbury in Zuid-Engeland gevlucht en pas acht jaar later naar Zuid-Frankrijk. Zij nam de woorden van Jezus met zich mee.

Op een heldere manier beschrijft de auteur de woorden en het wereldbeeld van Jezus, zijn vrouw Maria Magdalena en zijn broer Jacobus, in de legendevorming Jozef van Arimathea genoemd. Zij gaat ook diep in op de Kelten, hun cultuur en de verhalen rond de Graal. Want wie waren de Kelten die Maria Magdalena en Jacobus met open armen in Glastonbury ontvingen?

Zij verbindt de inzichten uit de Nag Hammadi Geschriften, waaronder de evangeliën van Filippus en Thomas, met de inzichten van Rudolf Steiner, Jacob Slavenburg en anderen. Zo komt zij tot een veelomvattend beeld van het Keltisch christendom, waarin ook begrippen als reïncarnatie en karma een plek hebben.

Maria Magdalena, de Lady van Glastonbury en Iona is een positief en inspirerend boek. Het is tevens een spirituele reisgids voor een bezoek aan Glastonbury met beschrijvingen van de belangrijkste plekken en hun achtergronden. Dit boek is een echte aanrader als je naar Glastonbury of Iona gaat of als je meer wilt weten over het Keltisch christendom, dat ook wel het Graalchristendom genoemd wordt. Het wil een oproep zijn onze christelijke waarden te herijken.

Het boek bevat 194 afbeeldingen en foto's in kleur.

Drs. Danielle van Dijk, geboren in 1953, bestudeert al meer dan veertig jaar verschillende onderwerpen uit de geesteswetenschap. Ze heeft jarenlang onderzoek gedaan naar de gnosis en meerdere boeken geschreven, waaronder Het Christusbewustzijn, De Lijkwade van Turijn,  Maria Magdalena, vrouw naast Jezus. Ze is tevens docent Nederlands op de Stichtse Vrije School (VO).Zoekwoorden: magie, heksen, pagan, kelten, keltisch, keltische, heidens, heidenen, sjamanisme, heks, hekserij, boek, kopen, bestellen, tweedehands, winkel, webshop. Glastonbury, Avalon, Iona, Glastonbury, Graal, Christendom, Christus, Reïncarnatie, Karma, Maria Magdalena, Jezus, Graal, Christendom 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Maria Magdalena, De Lady van Glastonbury en Iona

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €25,50


Gerelateerde producten

De Kracht van de Heks

De Kracht van de Heks

Laurie Cabot is een heks in de Keltische traditie die al veertig jaar haar kunst en kennis in prakti..

€16,00

Candle Magic

Candle Magic

A coveted collection of spells, rituals & magical paradigms. For centuries people have used candles ..

€22,50

Llewellyn's 2023 Sabbats Almanac

Llewellyn's 2023 Sabbats Almanac

Samhain 2022 to Mabon 2023. Rituals, crafts, recipes, folklore, spells. Celebrate seasonal energies ..

€17,50

Odin

Odin

Ecstasy, Runes & Norse Magic. Seeking the god with many names. Among the most enigmatic and complex ..

€22,00

Tags: Boek, Magie