Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Balancerend op het Pentagram. Een leidraad om je eigen pad in de hekserij te vinden. Een weg naar harmonie, in natuur, magie en jezelf. Moderne, duidelijke en heldere uitleg over de hekserij van nu.

Auteur: Yreen Petra

Jaar: 2012

Druk: 2e

ISBN: 9789063789909 / 9063789904

Taal: Nederlands

190 pagina's

Uitgeverij: Schors

Paperback, nieuw.


Achterflaptekst:

'Hekserij, wat is dat eigenlijk en wat kun je ermee doen?' Deze vraag staat centraal in dit zeer actuele boek over hekserij. Samen in de Heksenkring heeft ten doel iedereen die geïnteresseerd is om hekserij in haar of zijn leven te integreren, kennis te laten maken met de diversiteit in hekserij en andere stromingen. 

Het begrip 'heks' is weliswaar goed te definiëren, maar veel van de definities zijn subjectief en beïnvloed door historie of voorzien van vage en geheimzinnige uiteenzettingen, die kant noch wal raken. Yreen Petra hoopt daar meer duidelijkheid en inzicht in te brengen. Want hoe zit dat nu met die Godin en God, als het eigenlijk één en dezelfde energie is die zich in alles en iedereen bevindt? Wat is het nut van een cirkel en wat doen die elementen er nu eigenlijk bij? Wanneer gebruik je nu magie en moet je per sé elke dag iets hekserigs doen? Maakt het uit of je Keltische of Noorse benamingen gebruikt? Kun je hekserij combineren met het Christendom of met Druïdisme of is dat taboe? Waarom moet iets 'met de klok mee' worden gedaan en hoe zit dat met in je blootje rondhuppelen? Antwoorden op deze en andere vragen kun je in dit moderne 'heksenboek' terugvinden.

Je kunt Samen in de heksenkring zien als een handboek, een naslagwerk of een werkboek, maar ook als een boek dat jou op een duidelijke manier laat zien hoe je alles in je dagelijkse leven kunt toepassen. Door zelf aan het werk te gaan met het aangeboden materiaal uit dit boek en te spelen met je eigen creativiteit, kun je hekserij tot iets van jezelf maken. Het laat je zien wat de mogelijkheden zijn van het gebruik van hekserij en leert je erop een veilige en respectvolle manier mee omgaan. En het leert je om  je eigen ethiek onder de loep te leggen en die als leidraad te gebruiken bij je magische werk.

Samen in de Heksenkring geeft je een leidraad om je eigen pad in hekserij te vinden, een weg naar harmonie, in natuur, magie en jezelf.Zoekwoorden: heksen, wicca, hekserij, geschiedenis, kopen, bestellen, magie, boek, heksenvervolging, winkel, webshop, tweedehands, heksenkring, hedendaags, heks, dagelijks

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Samen in de Heksenkring

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 2
  • €19,90


Gerelateerde producten

Werken met de Kracht van Runen

Werken met de Kracht van Runen

Het geheime schrift en de achtergrond van runen verklaard. Deze geheimzinnige tekens kennen een lang..

€13,50

Modern Witchcraft with the Greek Gods

Modern Witchcraft with the Greek Gods

History, insights & magickal practice. The ancient Greek gods surround us even now in our modern wor..

€24,50

The Path of the Hedge Witch

The Path of the Hedge Witch

Simple natural magic and the art of hedge riding. Natural witchcraft for the solo practitioner. Rely..

€23,00

De Weg van de Heks

De Weg van de Heks

Aan de hand van persoonlijke ervaringen en anekdotes vertelt Lunadea, een van de bekendste heksen va..

€21,00

Tags: hekserij, Wicca, Yreen Petra