Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de drukte rondom Castlefest zullen de bestellingen op 9 Augustus worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Zeepstenen Scrying Bowl

Mooie zwarte zeepstenen scrying bowl (schouw kom). Vul deze kom met water om een donker, spiegelend oppervlak te creëren om in te schouwen.

Made in India.

Schouwen (scrying) is een vorm van divinatie waarbij op een zodanige wijze naar een object wordt gekeken dat zich zintuiglijke indrukken vormen, vaak in de vorm van visualisaties. Uit de beelden kan een boodschap of het antwoord op een gestelde vraag worden afgeleid. Dat beeld word niet met de ogen waar genomen en iemand anders die over de schouder meekijkt ziet het niet. Men neemt het dus waar in de geest. De kunst van het schouwen is dit beeld op te wekken. Als men de techniek niet beheerst kan er uren in de kom gekeken worden zonder ook maar iets te zien. De techniek bestaat uit het bewustzijn op een zodanige manier te beïnvloeden dat beelden zich uit het onderbewuste losmaken en naar de oppervlakte komen zodat men ze kan waarnemen. De indrukken uit het onbewuste kunnen zich ook via andere zintuigen voordoen. In plaats dat men iets ziet kan men ook wat voelen , ruiken of horen. Men kan ook een behaaglijk of onbehaaglijk gevoel krijgen.

Divineren is zo oud als de mensheid. Men keek in een zwarte poel om daar hun geliefde of de ware Jacob in te kunnen waarnemen. Belangrijke staatszaken of beslissingen werden met behulp van het divineren makkelijker gedaan. In de oudheid werden alle glanzende voorwerpen incidenteel gebruikt om in te schouwen. In de Middeleeuwen bleef water een belangrijke inspiratiebron, maar andere middelen om te schouwen waren niet ongebruikelijk.

Kleine waarschuwing: Het schouwen met de scrying bowl is een manier van divineren voor meer ervaren schouwers. Het is via deze methode mogelijk om (per ongeluk) verkeerde energieën door te laten. Als je niet weet hoe je hier mee om moet gaan vraag dan de hulp van een ervaren schouwer.Zoekwoorden: black mirror, kom, bowl, schouw, water, zwarte spiegel, zwarte spiegels, glas, schouwen, skrying, skry, divinatie, divineren, glazen bol, voorspellen, kopen, bestellen, winkel, webshop


Eigenschappen
Materiaal Zeepsteen
Formaat Diameter 15 cm, hoogte 5 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zeepstenen Scrying Bowl

  • Eenheid: stuk
  • Model: Spiegel
  • Beschikbaarheid: 1
  • €25,00


Gerelateerde producten

Power Animal Tarot

Power Animal Tarot

Power Animals connect your soul with the universe. Every animal has very special powers: encouraging..

€15,00

Isis Mysteriekaarten

Isis Mysteriekaarten

De Egyptische godin Isis ging op zoek naar de veertien lichaamsdelen van haar geliefde Osiris, brach..

€24,50

Lenormand Tarot

Lenormand Tarot

Discover an Ancient Tarot with a Modern Twist. The most common tradition of Tarot today only goes ba..

€17,50

The Halloween Oracle

The Halloween Oracle

Unleash your inner monster and trick-or-treat your way into a connection with the most magical and s..

€26,50

Tags: Divinatie