Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Een stoer beeld van een 'bronzen' schedel met een slang erdoorheen.

Schedels symboliseren bescherming, kracht, macht, onbevreesdheid, wijsheid, leiding, intelligentie, rebelsheid, het overwinnen van de dood, het overleven van een moeilijke tijd of zelfs onsterfelijkheid. De schedel is tevens een vertegenwoordiging van de herinnering aan ons tijdelijke bestaan in de fysieke wereld. Niets negatiefs, maar meer een bewustwording van de eigen sterfelijkheid en het belang van het leven in het moment. De schedel werd door oude culturen vaak gebruikt om alle slechte invloeden en ziektes af te weren. Ze droegen schedels om bescherming en welzijn te verzekeren.

Als totemdier symboliseert de slang gezondheid, vruchtbaarheid, geloof, geneeskunde, de stroom van het leven, mysterie en kracht. Als medicijnwieltotem leren slangen je lessen van mysterie, aanpassingsvermogen, vrouwelijkheid, transformatie en genezing.

De slang is een dier waarvan de symboliek veel tegenstrijdigheden vertoont, in veel culturen wordt hij als symbool van de onderwereld en het dodenrijk opgevat, vermoedelijk omdat hij in het verborgene leeft en in holletjes wegkruipt. Maar ook staat hij soms symbool voor het eeuwige leven omdat het dier zich door vervelling schijnbaar lijkt te verjongen. Dood en leven zijn in dit dier op zo'n unieke wijze symbolisch verenigd, dat er nauwelijks culturen bestaan waar de slang niet als symbool voorkomt. Ook is de slang het internationale symbool voor de geneeskunst, het betreft hier dan het aesculaap symbool (slang die zich om een staf kronkelt). Dit symbool staat vaak op de auto van een arts of op de ruit van een apotheek. Het easculaap symbool is afkomstig uit de oude Griekse cultuur waar de god van de geneeskunst Asklepios met een slangenstaf afgebeeld werd. Zoekwoorden: schedel, kranium, skull, beeld, beeldje, schedeltje, slang, snake, kopen, bestellen, winkel, webshop, Serpentine Fate Gothic Snake Skull 19cm, B6093W2, 801269148386

Eigenschappen
Materiaal polystone
Formaat 19 x 12 x 17 cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Schedel Serpentine Fate

  • Eenheid: stuk
  • Model: Beeld
  • Beschikbaarheid: 1
  • €42,50


Gerelateerde producten

Grafsteen Plantensteker

Grafsteen Plantensteker

Super grappige plantenstekers in de vorm van een grafsteen. In 4 modellen beschikbaar. Per stuk. Vo..

€6,00

Schedel Pointillist Klein

Schedel Pointillist Klein

Een mooi beeldje van een mensenschedel gedecoreerd met een stipjespatroon...

€11,00

Tarot Favole

Tarot Favole

Find your fortune in the Gothic Realm with these Dark Tarot Cards from the chilling mind of Gothic a..

€21,00

Beeldje Ouroboros

Beeldje Ouroboros

Super schattig beeldje van een baby ouroboros. Uit de serie 'Cult Cuties'...

€16,00

Tags: Schedel, gothic, slang