Welkom bij The Gift Of Magic!

Wij zijn er een weekje tussenuit. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 19 september worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Levensfilosofie voor een gelukkig en gezond bestaan. Encyclopedie van de psychosomatiek. Psychologische Kernoorsprong en Kernoplossing van 1300 ziekten en andere verschijnselen.

Auteur: Christine Beerlandt

Jaar: 2015

Druk: 15e

ISBN: 9789075849325 / 907584932X

Taal: Nederlands

1088 pagina's

Uitgeverij: Beerlandt Publications

Hardcover, nieuw.


Achterflaptekst:

Sleutel tot Fundamentele Genezing.

Psyche, emoties, het zelfbeeld... spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan én de genezing van ziekten. Dit veelgeprezen naslagwerk ontsproot uit de wijsheid en uitzonderlijke begaafdheden van levensfilosoof Christine Beerlandt. Zij richt zich hierbij naar alle mensen, zonder onderscheid naar levensbeschouwing (godsdienstig, atheïstisch, vrijzinnig...) of afkomst (land of volk).. en plaatst het zuivere Hart centraal. Het boek beschrijft diepgaand, in een voor iedereen begrijpelijke taal, de psychische, emotionele oorsprong van +- 1300 ziekten (van buikpijn tot griep, van allergieën tot  kanker). Ook de essentiële, psychologische betekenis van de verschillende lichaamsdelen en organen ( tenen, oren, knie, lever, prostaat enz.) wordt ontrafeld. Fobieën, insectensteken, bijtwonden van luizen, van honden, enz. komen ook aan bod.

Christine Beerlandt: "Het ontstaan, de oorsprong van ziekte speelt zich niet af op het louter stoffelijk-lichamelijk niveau: de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, waarom de ene mens wel en de andere niet vatbaar is voor dit of dat virus, bevindt zich op een dieper niveau. Begrijpen we dit goed, dan kunnen we de oorzaak oplossen zodat ware genezing kan plaatsgrijpen."

De auteur reikt de hand aan de klassieke geneeswijzen en wijst noch medicijnen noch kruiden af, maar: "of je nu geneest mét of zonder hulpmiddelen van buitenaf, je kan pas tot fundamentele genezing komen wanneer je tegelijkertijd de onderliggende psycho-emotionele problematiek oplost."Ziekten zijn slechts symptomen van diep onderliggende patronen. Over genetische aanleg en hoe daarmee om te gaan'; ADHD; transseksualiteit; onvruchtbaarheid; verslavingen; seksuele problemen. Over onbewustlevende patronen bij baby's, kinderen, enz. Onder de boeken die handelen over het verband tussen psyche en gezondheid neemt dit werk op wereldvlak een unieke plaats in.

Sleutel tot geluk

De warm-menselijke teksten spreken rechtstreeks tot het hart: geloof in de eigen levenskrachtige energieën, (zelf-)liefde. De merkwaardige ontstaanswijze van dit werk maakt dat het met geen ander te vergelijken is: de auteur keert zich binnenwaarts om spontaan wijsheid te putten uit de levensbron, hierbij de dualiteit van ratio en intuïtie overstijgend. Hooggeconcentreerd en niets te maken met trance e.d. Geen andere informatie of enig opzoekingswerk, noch observatie liggen aan dit boek ten grondslag. Oorspronkelijk de ervaring heeft geleerd dat lezers verrast zijn door de raakheid van de tekst die handelt over hun lichamelijke klachten of ziekte. Veranderingen na inzicht: het lichaam reageert op bewustwording van het "waarom".

Ook voor een groeiend aantal artsen, gezondheidswerkers en wetenschappers die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke is dit werk, dat hiermee reeds aan zijn 17e druk toe is en in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden. 

In het inleidende deel van het boek reikt Christine Beerlandt ons via deze vernieuwende, realistisch-optimistische levensfilosofie bouwstenen aan voor een nieuwe wereld waarin de mens zich kan bevrijden van alles war met fatalisme, emotionele trauma's, oorlog en haat, depressie, lijden en ziekten, sektevorming, indoctrinaties te maken heeft. "Je kan van iedereen leren, maar vorm tenslotte zelf je eindbesluit. Volg niemand, wees trouw aan jezelf", aldus de auteur.Zoekwoorden: antroposofie, antroposofische, boek, kopen, bestellen, tweedehands, winkel, webshop, ziekte, psyche, symbool

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 1
  • €69,00


Gerelateerde producten

Herb Magic for Beginners

Herb Magic for Beginners

Down-to-earth enchantments. A Friendly Field Guide to Herb Magic. Stir up passion with violet or na..

€14,50

Oma's Gezondheidstips

Oma's Gezondheidstips

Honderden adviezen voor de bestrijding van ziektes en kwalen. De mens heeft altijd geprobeerd ongema..

€6,50

Begrijpelijk Ayurveda

Begrijpelijk Ayurveda

Een voor iedereen toegankelijke frisse kijk op een eeuwenoude gezondheidsleer. Met tabellen en overz..

€17,99

Kruidenkracht voor Tieners

Kruidenkracht voor Tieners

Als je op zoek bent naar de persoon die jouw leven kan veranderen, kijk dan eens in de spiegel. ‘Kru..

€27,50

Tags: Boek, Natuurgeneeskunde