Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

  • Vesta Poeder

Vesta Powder is toegewijd aan de Romeinse godin Vesta (Grieks: Hestia), godin van het haardvuur, moederschap, huiselijkheid en veiligheid.

Het wordt gebruikt om kwaad, entiteiten, slechte energie, invloeden en negativiteit uit te bannen en ritueel werk kracht bij te zetten, vooral bij rituelen voor jeugd, puurheid en onschuld.

Je kunt het op verschillende manieren gebruiken. Je kunt een klein beetje (½ theelepel) in een wierookbrander of ketel doen en dit met een lange lucifer aansteken. Het poeder geeft dan een snelle (steek)vlam, gevolgd door een rookwolkje die de ongewenste energieën/entiteiten verjaagt. Je kunt ook een klein beetje op een brandend kooltje strooien, wat een sprankelend effect geeft, of en kleine hoeveelheid in een vuur (alleen buiten!) gooien, wat een flits-achtig effect geeft. Je kunt het ook rondstrooien in een ruimte waar je een ritueel gaat doen om de energieën te versterken, of het bij je dragen in een zakje om de illusie van jeugd, puurheid en onschuld te wekken. 

Vesta poeder is ontvlambaar, en moet dus met zorg worden gebruikt. Houd altijd blusmiddelen bij de hand. Het poeder bevat salpeter, en is daardoor licht giftig, was je handen na gebruik. Alleen gebruiken in geventileerde ruimten.Zoekwoorden: vesta poeder, vesta powder, polvo vesta, vuur, kopen, bestellen, winkel, webshop

Eigenschappen
Inhoud 20 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Vesta Poeder

  • Eenheid: 20 gr.
  • Model: Zakje
  • Beschikbaarheid: 31
  • €2,50


Gerelateerde producten

Osha Wortel

Osha Wortel

Osha wortel (Osha Root) is een vaste plant afkomstig uit de Rocky Mountains, waar de wortels door on..

€9,50

Fire Magic

Fire Magic

Elements of witchcraft. Help your magic burn brighter with the history, lore, and uses of fire. Brin..

€16,50

Alsem Korrelwierook

Alsem Korrelwierook

Een korrelwierookmix (om te branden op een kooltje of op een wierookbrander). Geleverd in een zakje ..

€2,00

Beeld Drievoudige Hecate

Beeld Drievoudige Hecate

Mooi beeld van Hecate, de godin van de magie, in haar drievoudige verschijningsvorm, een Hekataion g..

€53,50

Tags: poeder, ingrediënt, vesta, romeins, grieks, vuur