Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Auteur: Sangeet Duchane

Oorspronkelijke titel: The Little Book of Freemasonry

Jaar: 2007

Druk: Niet genoemd

ISBN: 9789057648137 / 905764813X

Taal: Nederlands

156 pagina's

Uitgeverij: Librero

Hardcover met stofomslag, tweedehands, in nette staat.


Achterflaptekst:

Wat is vrijmetselarij? Waar komt het vandaan? Waarom is het geheim? Maakt de vrijmetselarij deel uit van een sinistere samenzwering? Dit soort vragen wordt al minstens drie eeuwen over de vrijmetselarij gesteld. Het is opmerkelijk dat de vrijmetselarij die vragen nog steeds oproept.

In dit boek staan antwoorden op deze vragen. Verder wordt de geschiedenis van de vrijmetselarij in Europa en Amerika beschreven. En ten slotte volgt een uitleg over de spirituele betekenis van de symboliek in de leer van deze mysterieuze broederschap.

Sangeet Duchane is advocaat geweest en afgestudeerd in de theologie aan de prestigieuze Graduate Theological Union in Berkeley, Californië, Op basis daarvan heeft ze jarenlang - spiritualieit, meditatie en esoterische stromingen bestudeerd. Ze heeft in India en Japan gewoond en is gespecialiseerd in vergelijkende studies van religieuze en filosofische tradities.Zoekwoorden: boek, kopen, bestellen, vrijmetselaars, vrijmetselaar, broederschap, winkel, webshop, tweedehands

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Vrijmetselarij

  • Eenheid: stuk
  • Model: Hardcover
  • Beschikbaarheid: 3
  • €7,50


Tags: vrijmetselarij, Sangeet Duchane