Welkom bij The Gift Of Magic!

Vanwege de griep ben ik deze week niet in staat om bestellingen te versturen. Je kunt gewoon bestellen, maar het zal dan pas 6 februari worden verzonden. Excuses voor het ongemak!

Wegwijs in de jungle van alternatieve behandelingen.


Auteur: Susan Smit

Jaar: 2006

Druk: niet vermeld.

ISBN: 9049950353 / 9789049950354

Taal: Nederlands

350 pagina's

Uitgeverij: Foreign Media Group

Paperback, tweedehands, in redelijke staat. 


Achterflaptekst:

Er is een wildgroei aan alternatieve therapieën, met ingewikkeld klinkende namen en raadselachtige afkortingen, ter verhoging van ons welzijn. Hoe langer je zoekt naar een geschikte therapie, hoe meer je verstrikt raakt in het enorme aanbod. Bovendien maakt het wollige jargon meestal ook niet bepaald duidelijk wat je kunt verwachten. Waar moet je beginnen? Wat is voor jou geschikt? Wat mag zoiets kosten? En waar kun je terecht als je niet tevreden bent? 

Susan at geestverruimende paddestoelen, deed een tantrische sekscursus, probeerde in lotushouding in een zentoestand te geraken, overwon haar weerzin tegen opdrachten als ‘teken je essentie’, werd ingestraald met gekleurd licht, gemasseerd met klanken en geprikt met naalden. Ghostbusters zuiverden haar huis van ongewenste energieën en via allerhande mediums konden haar overleden grootmoeder, een non uit een vorig leven en haar kat Karel eindelijk hun zegje doen. Respectievelijk: ‘pas op voor je rug’, ‘koop een roze kaars’ en ‘blijf nou eens rustig zitten als ik lekker op je schoot lig’. Het leven is wonderlijk, wat u zegt. 

De zweefmolen valt als een bundel te lezen, maar is ook als naslagwerk te gebruiken bij het zoeken naar een geschikte behandeling. Naast de ervaringen van Susan bevat het de uitgangspunten en achtergronden van meer dan veertig behandelingen en contactinformatie van aanbieders, stichtingen en overkoepelende organisaties in het hele land. 

‘Een hilarische, nuttige en in ieder geval zeer amusante bundeling ervaringen in de wereld van alternatieve behandelingen. Een prettige mix van scepsis en nieuwsgierigheid.’ -- Margriet. 

‘Een grappige, inspirerende en onmisbare gids voor zoekenden met zelfspot.’ -- Char Margolis, medium.

Susan Smit (1974) studeerde af in Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze recenseert literatuur voor AvantgardeMarie Claire en het tv-programma Goedemorgen Nederland en schrijft columns in HappinezBOEK en Avantgarde Men. De zweefmolen is haar vijfde boek. Zoekwoorden: kopen, bestellen, boek, webshop, winkel, tweedehands, remedies, genezen, alternatief

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

De Zweefmolen

  • Eenheid: stuk
  • Model: Paperback
  • Beschikbaarheid: 1
  • €7,00


Gerelateerde producten

Natuurlijke Remedies

Natuurlijke Remedies

Gezond leven, natuurlijk genezen. De holistische of alternatieve geneeswijzen gaan ervan uit dat onz..

€4,00

Lexicon der Natuurgeneeskunde

Lexicon der Natuurgeneeskunde

De ‘huisdokter’ van het moderne gezin. Het is een goede zaak dat het begrip voor de natuurgeneeskund..

€9,00

Dromen

Dromen

Nachtelijke visioenen. De droom als stem van de innerlijke waarheid. Van zeer uiteenlopende culturen..

€5,00

Homeopathie

Homeopathie

De praktische en duidelijke illustraties in deze gids vormen een onmisbare handleiding bij succesvol..

€6,50

Tags: alternatieve Geneeswijzen, Susan Smit